Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG DUR

mitt önsketänkande ser
min drömbild glittrar och ler
så oåtkomlig för er
jag sjunker djupare ner
i sorg som aldrig vill dö
i is som aldrig blir tö
nu tiger jag som en mur
för moll kan aldrig bli dur
nu sluts en mussla, min vän
den sluts om pärlan i den

LARZ GUSTAFSSON

080726

Skrevs i förmiddags på Stortorget i Gävle




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-26 13:40



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så kännbart sorglig stämning i denna förmiddagsdikt...
2008-07-27

  Kalle.O
Berörande och vackert Larz!
2008-07-26

  Josef Ahl
dina dikter skulle passa bra som sånger ?
eller en sådan sammanhang
har aldrig funderat på det ?
2008-07-26

  anits VIP
Vackert vemodigt
och sorgligt är en
känsla jag får när
jag läser dikten
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP