Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKATT

glimmande skatt
i mitt hjärtas gömma
flödande ymnighetshorn
när det är natt
vill jag sitta och drömma
ensam i sångernas torn
här gnistrar guldmynt
och ädla stenar
glänser safir och opal
de är de vackraste ord
som förenar
hjärtan i dödsskuggans dal

LARZ GUSTAFSSON

26/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-26 19:14



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert och skimrande...skatten som fyller hjärtat kan aldrig
förstöras/B
2008-07-28

  Elaine.S VIP
Drömmar och skatter vackert framfört....vi behöver få drömma ibland....
2008-07-27

  Kalle.O
Det är en välsignelse att läsa...
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP