Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARSTAD

vandrar i en sommarstad
lyft av ord som gjort mig glad
stadens södra promenad
vandrar i en sommarstad
denna dag är helt unik
inte någon annan lik
kommer aldrig mer igen
därför vill jag njuta den
stad i grönt i nådens år
jag fick hjälp att slicka sår
dansar promenaden ner
ler mot några som jag ser
"änglarna" står skrikande
ett polisingripande
julis sista lördag går
mot sitt slut i nådens år

LARZ GUSTAFSSON

080726




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-26 19:20



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Håller med Anits, som en sång kan den framföras , präglad av glädje och betraktelse, som en hyllning....
2008-07-27

  anits VIP
Mycket vacker beskrivning
av en sommarstad, kan anas
som en sång
2008-07-26

  Teresia Ridell
Vackert !
En utsträckt hand, ett leende, hjärligta ord.. Kan göra Hela skillnaden !
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP