Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Du

Hur bildar man en mening
Bokstäver på rad
Blir till ord

Hur lever man ett liv
Man andas
Och älskar

Hur glömmer man dig
Man försöker
Och misslyckas




Fri vers av Majflikka
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-26 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majflikka

Senast publicerade
Du
Förstå?
* Se alla