Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VACKRARE HAV

även bakom solglasögon
kan tårar rinna
även under svarta skjortbröst
kan hjärtan brinna
nu är havet vackrare
än det var innan
ingen gör det vackrare
än just den kvinnan
även i oktober när
allt grönt försvunnit
eller i november när
allt lövverk brunnit
brinner ändå hjärtats eldar
oförtrutet
samma stolta eldar tills vi
nått till slutet

LARZ GUSTAFSSON

080727




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-07-27 20:48



Bookmark and Share


  Erik L
Vacker poesi som känns alldeles rätt att läsa nu när jag sedan en dryg vecka har havet alldeles intill mig här på Gotland. Fin text!
2008-07-28

  Teresia Ridell
Alldeles underbart !!!!
2008-07-28

  Fånga dagen
Vackert så vackert
jag har skådat havet varje dag 1 hel vecka nu
det finns inte nått bättre än det det gör mig lugn
2008-07-28

  isidore
kan väl inte säga något annat än att det är vackert och att jag har haft så vansinnigt förutfattade meningar om dig, det är satans jävla vackert.
2008-07-28

  mare VIP
mycket fint !
2008-07-28

  Dontlove
så vackert beskrivet och skrivet käner kärleken
2008-07-28

  charlotte hedendahl
Fin, ömsint och väldigt innerlig text!
2008-07-28

  Jack E. Gladh VIP
Fintstämt ömsint och skön text. Det strålar av värme.
2008-07-28

  anits VIP
underbart vackert
2008-07-27

  Elaine.S VIP
Sårbart och innerligt..
2008-07-27

  Kalle.O
Mycket bra Larz!!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP