Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa människor stannar. andra inte.




närmre nu, närmre än någonsin förr
(farligt nära, farligt nära)








jag hade en vän en gång
han gillade att ha sex.

men han var för många år för gammal
och för många gånger dummare

han tog mig till ställen
där jag inte visste vart jag var,
där gardinerna var fördragna
där ljuset var släckt

men sanningen är
att han var en förfärlig drog

med honom var jag ung & dum
och jag tänkte att det nog var
han som krävdes för att jag
någon gång,
långt i framtiden,
skulle kunna kalla mig
gammal & vis

fast David sjunger
"And we think we're getting
older and wiser,
when we're just getting old"

och honom litar jag på,
så jag vet inte lägre vad jag ska tro

men åter till min vän -

jag lärde känna honom när
jag blott var 14 somrar
(han var 20+)
och i dimman som omringade honom
gick jag vilse
och fastnade


han har verkligen tagit ALLT
av mig.
men inget som jag inte ville ge honom.
inte för att jag hade något val, han skulle nog tagit allt ändå.

men det var länge sedan
och han har mig inte längre
i ett järngrepp.



Fast om vi skulle ses igen
då jävlar skulle han få tillbaka
och jag skulle droga ner honom

för en gång skull.





Fri vers av socialsuicide
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-28 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

socialsuicide
socialsuicide