Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvete, jag älskar dig

när du muttrar
små ramsor

och frågar om jag vill komma där ifrån
så fort som möjligt

för då vet jag vad du vill ha för svar




Fri vers av Sparven
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-28 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven