Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så var det i vårvintras.


PARTSINLAGA


inget på programmet
bara drömmarna i sammet
samma gamla tema
ockuperar nu mitt schema
men ett anatema
drabbar alltid det extrema
snödroppen som lyser
över ensam själ som fryser
digra analyser
som min högra halva hyser
contra sambadansen
i den vildvuxna romansen
frihet när jag skriver
eller när jag går och driver
frihet från misären
förorsakad av begären
frihet som schimären
eller rymd för resenären
snödroppe och takdropp
vit i grått och slask och snöglopp
svagaste av svaga
varsågod
min partsinlaga!

LARZ GUSTAFSSON 080207





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-28 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP