Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANILLA

i shed my tears in silence
i always walk alone
a stranger in the ice age
among the city drones
i concentrate on beauty
that´s hidden and concealed
i´m waiting for the time when
it´s going to be revealed

wild is the summer wind
and tender is your touch
sweet is your gentle voice
i miss it very much
redeemed and righteous in
a dark and evil world
you´re always in my prayers
precious little girl

LARZ GUSTAFSSON
July 27- 28, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-28 09:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Känslosamt och sinnligt förmedlat...
2008-07-28

  Evigt liv
Hade du lagt till en refräng och en stilla spelad gitarr så hade du gärna fått sjunga denna med lite Lou Reed-känsla!

Mycket snyggt och behagligt att läsa med en mjuk sorg som symfoniska stråkar i bakgrunden.
2008-07-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar är dina ord...läser och berörs.../B
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP