Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar Dej




Innanför din hud

mellan dina skuldror

där vill jag bo

när du känner stress

och är less

viska dej ro



Ett ljus i ditt blod

som skänker dej mod

jag smeker din själ

kysser dej en sång

hela dagen lång

vill dej allt väl




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-29 00:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
smekande ord som bildar en symfoni av kärlek
2008-07-29

  mare VIP
..så fina ord till din älskade..........
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP