Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm... Ännu en...


KYSSER

kysser mig otörstig
på solbränd hud
blir aldrig mätt på det
du fått av Gud
flammande kyssar
för förspillda år
för alla bittra tårar
från i går
för alla gånger
när allt frös till is
för vackra sånger:
"i shall be released"
en kyss för varje dröm
jag nånsin haft
med het intensitet
och manlig kraft
grizzlybjörnsfamntag
som kan värma dig
som ger dig längtan
att få närma dig
en kram för varje sår
jag fått i krig
en älskogsnatt
som ljus längs livets stig

LARZ GUSTAFSSON

080728




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-29 09:23



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En vacker dröm, med intensitet och en uppslukande närvaro
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP