Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLASBUR

sitter i en glasbur
av okrossbart glas
utanför vet alla
hur en slipsten ska dras
skyddsmur eller hunder
som muren i berlin
sitter i en glasbur
med en bister min

straffet som har utmätts
är ett livstidsstraff
skulle jag benådas
blev jag ganska paff
tidne är en annan
än den var förut
trots min hårda panna
når jag aldrig ut

sitter i en glasbur
med min poesi
sänder ut signaler
kom, och ta mig fri
sjung en enkel sång
som heter: "vive la vie!"
sjung om hur alltsammans
hade kunnat bli

LARZ GUSTAFSSON

080729




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-29 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP