Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STIGA UT FÖRSONAD


jag ska stiga ut försonad
i en morgon fylld av vår
märkt och ärrad
knappast skonad
utav dessa hårda år
fast martyriets törnekrona
borrat djupa, svåra sår
så ska segersången tona
uti Överherdens spår

snart med hast ska såren läkas
i en morgon klar och skön
när belåtna får ska bräka
på en äng så frisk och grön
detta sprittande i knoppar
bär ett tydligt vittnesbörd
det kan ingen djävul stoppa
det är sant, som sådd & skörd

LARZ GUSTAFSSON 080220






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-29 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP