Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KONSTENS BARN

här är jag
till allmänt beskådande
bestraffande
eller benådande
applåder och burop
och visslingar
kollaboratörer
och quislingar
här blandas alltsammans
i en mixtur
när vykorten avsänts
ifrån min bur
som hamiltons
blandning av tobaksflarn
en intressant samling
av konstens barn

LARZ GUSTAFSSON

080729




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2008-07-29 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP