Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRUNBRÄNDA BEN

brunbrända ben
trippar trottoarer
drar till sig blickar
i ett dagligt spel
brunbrända ben
med accesoarer
framalstrar tankelek
med smek och kel
brunbrända ben
livet blir ett lusthus
där jag är fånge
på en sträng diet
brunbrända ben
härskar som augustus
på hjärtats tron
hos en svensk poet

LARZ GUSTAFSSON

080729




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-29 11:57



Bookmark and Share


  lyckeli
Härliga sommarben....
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP