Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÅLNINGAR I HIMMELSBLÅTT

vill dig det bästa
alltid
bara det bästa
alltid
ingenting annat
bara lycka och skratt
genom en hård och
kall tid
vill jag ditt bästa
alltid
ville få lysa väg
genom mörkaste natt

vill aldrig nånsin
såra
störa eller
försvåra
jag vill välsigna
ge dig allt som är gott
gläder mig när du
grönskar
får allt ditt hjärta
önskar
sänder dig vackra
målningar i himmelsblått

LARZ GUSTAFSSON

080729




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-29 17:52



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En underbar titel och sen det bästa som önskas någon...vackert och innerligt.
2008-07-29

  Teresia Ridell
Mycket vackert !!
2008-07-29

    höstlövet
du har talang, och det är bevisat
grymt bra
kram
2008-07-29

  anits VIP
En underbar vacker text
en sång inom mig kan jag
ana
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP