Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DRÖMMENS VINGAR

lyft drömmens vingar
flyg min stolta örn
med mitt hjärtas hälsning
från mitt eget hörn
flyg över sjöar
över skog och berg
rapsfält i gult och
träd i djupgrön färg
flyg mina dikter
över solljust land
flyg genom natten
flyg med hjärtats brand

LARZ GUSTAFSSON

29/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-29 17:54



Bookmark and Share


  Patrik M/nsson
Det här flyter så obemärkt vakert så jag blir tårögd/ Mvh Patrik
2008-07-31

  palle
Kort, konscist och finstämt! palle
2008-07-30

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert, innerligt och jag flyger med i drömmen/b
2008-07-30

  Elaine.S VIP
Ord som lyfter och bär på drömmar...
2008-07-29

  Kalle.O
Svävande poesi:)
Vackert!
2008-07-29

  anits VIP
Oj så vackert den här
tycker jag mycket om
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP