Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är snäll......

 

 

Innan jag öppnar min ask

vill jag veta

 hur du planerar äta mina praliner

 

jag vill att du

verkligen

 ska se dem

vilja ha dem av hela din själ

inte äta dem

och

ha dem kvar

 

utan njuta dem

ordentligt

 

låta smaken av dem leva kvar

på dina läppar

för evigt




Fri vers av Damm
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-30 00:08



Bookmark and Share


  aol
oj vad jag njuter mästerlig kärleksdikt
läs min dikt ,älska, som ett kompliment till din egen
2008-09-07

  papessa
helt rätt .....man skall inte bara bjuda på sina praliner hur som helst... till vem som helst....nnnnnnjutbart skrivet.....
2008-09-05

  To
Å vilket bra innehåll, får mig att påminnas av allt jag har glaffsat åt mig av utan att riktigt, riktigt ta mig tid att njutaav det fullkomligt.
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad