Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PREDIKAREN

Gud såg på allt Han skapat
och Han sade det var gott
men salomo som byggde
vingård, trädgård, damm och slott
betraktade alltsammans
och den möda han lagt ner
sen sade han: förgänglighet
här vinnes inget mer

LARZ GUSTAFSSON
080210




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-30 07:36



Bookmark and Share


  Kalle.O
Mycket bra!
2008-07-30

  anits VIP
Vackert och tänkvärt
om världen
2008-07-30

  Elaine.S VIP
Tänkvärt, vad vill man med allt man strävar för... det är lätt att bli uppslukad av världen...
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP