Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTENS NÖJEN & STJÄRNORNAS MUSIK

man blir sliten av att slitas
mellan två alternativ
man blir kluven i sitt inre
och det blir ett dubbelliv
man blir trasig i sitt själsliv
av att dansa i neon
lola liftar med en lastbil
hon vill bara härifrån

i betongen sitter fången
och förväntas vara nöjd
håller hetsig hunger stången
den blir aldrig undanröjd
runt kvarteren smyger stövlar
och ett doftstråk ligger kvar
där ett sinne ligger skövlat
får man gå med rumpan bar

olle gick i sitt pompeji
och här sitter jag i mitt
slottsruiner utan dig i
är väl knappast någon hit
isoleringen som tilltar
denna alienation
är summeringen för vildar
som är offer för passion

LARZ GUSTAFSSON 080314





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-30 16:45



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"dubbelliv är aldrig värt sitt pris...
2008-07-30

  Cataism
Mmm, gillar den här! Du är minsann också en hejare på bra rim och härligt flyt! =) Tycker om när du namnger personer som man inte vet nåt om sådär självklart som om alla kände till deras historia! Härligt!
2008-07-30

  anits VIP
Vackert
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP