Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄRNNÄVE

solig sommarmorgon
i en järnhands hårda grepp
ingen lyssnar till mitt
slentrianmässiga: "släpp!"
allt kan bli rutin om
det drivs alldeles för långt
för ett tvaget svin känns
allt det renliga för trångt
mycket gör sig gällande
men allt får inte plats
det blir mycket gnällande
här på min klippavsats
salig den som gjort sitt val
och håller fast därvid
stackars den som stupat i
det skoningslösas strid

LARZ GUSTAFSSON

080730




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-30 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP