Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

du visade mig något
som jag inte visste fanns
nånting som låg och slumrade
i träda någonstans
du tog mig till en tempelplats
av frid och harmoni
där svalkades min själ av källan
där är himlen fri
från orosmoln och bomplan
fri från asgamarnas flock
där växer druvor friskt och fritt
på himmelrikets stock
du visade mig vägen så att
jag kan ta mig dit
du gav mig syn för sägen
pusselbit för pusselbit

LARZ GUSTAFSSON

080730




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-30 16:50



Bookmark and Share


  palle
Underbar timing, och ord som ärar mästaren! Ha det gott broder efraim! Pallino
2008-07-30

  Kameleont
Vilken rytm du har fått till, rytm med underbart innehåll. Vackert!
2008-07-30

    Tea Alex
Det här gav mig en del att fundera över, ska nog läsa den en gång till. :)
2008-07-30

  anits VIP
Så vackert en
underbar läsning
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP