Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SISTA NYPONROSEN

rönnbärens dystra vittnesbörd
är inget som jag saknat
snart dags att gå i ide igen
det känns som jag nyss har vaknat
fäst sista nyponrosen i håret
och dansa vilt framför mig
du är den enda på denna planet
som verkligen berör mig
plötsligt blir dagarna kortare
och fruktträden börjar digna
vi ser tillbaka på dagar som
Herren vår Gud välsignat
nyponrosdoft i en fruktbar tid
skönhet som frigjord dansar
grenar bär frukt: kärlek, glädje, frid
och Vingårdsmannen ansar

LARZ GUSTAFSSON

080730




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-30 17:40



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vi kan inte komma undan från tiden som går ...men minnena kan vi glädjas åt och än finns det fina dagar att glädjas åt...
2008-07-30

  rebecca d
vilken härlig dikt, som andas glädje och ändå också en ton av allvar och tyngd
2008-07-30

    Tea Alex
:)
2008-07-30

  anits VIP
Så vackert en sång till
sommaren som var kan
jag känna när jag läser
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP