Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon.

Hypnotisk blick med löften om en okänd fortsättning möter mig.

Drunknande i dig och känner att jag förlorar mitt medvetande.

Jag kan inte hålla min blick isär från din och simmar hjälplöst runt i din regnbågshinnas hav.

Du har fångat mig och jag njuter.

Allt runt omkring försvinner i ett töcken av oviktighet.

Här hör jag hemma.

Du är mitt hav.

Jag älskar dig!




Fri vers av CanisLupus
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-31 19:04



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Underbart njutbara ord!
2012-08-05

    ej medlem längre
Strålandesmittande

Harrlitt!!
2011-11-07

  Anna Liljestrand
Länge leve kärleken!!!
2009-09-04

  Blåbäret
Så ljuvligt beskrivet...
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

CanisLupus