Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saker


saker

saker i ditt hem att ha
några illa andra bra
ullamor lingonpåg
stjärnesnor liljebög
avelsmåg skjortguldsrum
mästermor kattungsmurr

saker i din håg att ha
skadliga
pianosträng att strypa dig
basfiol att fängsla dig

saker att ha
ätliga
apor grodor äpplen (mmm!)
musselskinka fårfiol
blodsvart gift och gåshudslägg

saker av diverse slag
burkmat sandkatt
bararm båglängd
djursand halvor
sötsalt lindorm
klockslag alvbröst
apmjölk ljudvall
tvättgris öga
stålhål avdom
brödont björntråg
ansiktsskål




Fri vers av Killian
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-07-31 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Killian

Senast publicerade
Saga från Tyrannistan
saker
* Se alla