Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLTID JAG

varför är det alltid jag
som känner svärdet vridas om i mig?
varje gång som natt blir dag
förbyts ett ja så ofta i ett nej
varför har jag samma sinnelag
som när jag var sju, åtta år?
det är samma hjärta
lika vidöppet
och mottagligt för sår

frågetecknen bränner
när jag stilla gråter
i min ensamhet
över allt jag känner
över eldskriften på sovrummets tapet
detta mene tekel
är ett bokslut
som har blivit en tortyr
varför är det alltid jag
som alltid illa fäktar
aldrig flyr?

LARZ GUSTAFSSON

080731




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-31 22:58



Bookmark and Share


  kaktus
"över eldskriften på sovrummets tapet"
otroligt vackert och välformulerat!
2008-08-01

  Kalle.O
Oj, så bra!!
2008-08-01

  Nasrin
Mycket bra skrivet!!!
2008-08-01

  anits VIP
Mycket bra
2008-07-31

  Anders Nordlander VIP
bra skrivet Larz
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP