Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten vacker ort....


Olofström

På semester
i Blekinge så
vackert i
Oofström vi bor...

En vacker
blommande park
på vår stilla
promenad vi
ser...

statyer finns det
gott om här,
Carl Eldh har skapat
dessa....

när nu julikvällens
mörker sakta sig
sänker....
och åns vatten i
denna idyll lugn
och ro oss skänker...

vandrar vi över
en underbart
blommande bro
för att sätta
oss på en bänk....

värmen från dagen
vill ej släppa sitt
grepp....

det är då jag
tänker....

ja till slut kom
sommaren med
värmen och fina
dagar som vi alla
längtat till...

jag väcks ur
mina tankar
då julikvällens
svalka börjar
kännas....

innan jag och
min vän somnar
ser vi stjärnorna
som åter igen på
himlen blänker....

080801




Fri vers av sajo
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-01 08:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det måste vara härligt där. Nära till havet och allt.
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo