Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSGLIMTAR

ljusglimtar skymtar fram
längs min vandring
himlen känns nära då
där växer hopp om
stegvis förvandling
även om stegen är små
må punktupplevelser perforera
mörkrets massiva mur
låt sanningsljuset få exponera
lögner som står på lur
tacksam för varje
värdefull strimma
lever jag dag för dag
lazer igenom dunkel och dimma
orden får bli min lag
erfarenheter, lärdomar, läxor
fulländning, mognad, skörd
säg mig om vinet
gjorde dig redo
redo att bli förförd

LARZ GUSTAFSSON
080802




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-02 17:06



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket vackert, ömsint o insiktsfullt skrivit !!
2008-08-03

  anits VIP
Vackert en helt
underbar dikt
2008-08-03

  mare VIP
...mycket fin.......
2008-08-02

  Elaine.S VIP
"Ljusglimtar" vad skulle livet vara utan dem...livskännedomen känns i orden..
2008-08-02

  Lyckohäxan Enediel
Härligt skrivet det här :)
En stillsam frågande dikt med sköna och sköra formuleringar i!
2008-08-02

    Sulamit
En dikt att bli GLAD av! Ljusglimtar... hopp...sanningsljus...
Det är då förvandlingen sker, när ljuset tränger igenom, plötsligt förändras allt..i ett ögonblick!
Känner igen mig så mycket här.

Du kan verkligen dikta!
TACK Larz med z!
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP