Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här känns det att man vill göra då någon i ens närhet känner ledsamhet....


Kram

En

K* om i min famn...

R* äcker att bara
finnas till och lyssna
eller på de skrivna orden se...

A* lla behöver en sådan någon
gång.....

M* ånga jag just nu ger till
en underbar väninna och de
som verkligen behöver en
sådan här stor....

K*R*A*M

080803




Fri vers av sajo
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 19:01



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det var fint av dig att ta ett ord och sedan använda varje boksav till en dikt/vers. Har tänkt på det oxå men du blev först och nu visar vägen!
2012-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag behöver massor.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

sajo