Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan vara så här...


Födelsedag

Din födelsedag
är så stor...

din dag var
egentligen
igår....
men du idag
av oss din
hyllning får...

ditt vita hår,
dina åldrade
ögon, så vacker
du är....

med knotiga händer
som varit med
om mycket
håller du i din
kaffekopp....
under många
timmar och
många dagar
har du arbetat
och det syns
på din kropp...

ditt närminne
börjar nu att
svika men ändå
sjunger du får
oss en liten
strof att,

jag hänger med
av någon anledning
så gör jag det....

du är min farmor
och din dag
är så stor....

101 år du
nu fyllt...
och många
värdefulla
timmar hos mig
du förgyllt....

080803




Fri vers av sajo
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 21:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänk att ha förmånen
att få bli så gammal
det är fantastiskt
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo