Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en till låt


Bad Bad Boy Blues

I hope you get nutured
I hope your house get's looted
I hope you get cancer
on your spinal chord

I hope your kids get bullied
Lord I wish it fully
Compasion is a luxury
I can't afford

Hey... That would bring me joy
hey... You've been a bad bad boy

I wanna see you blazin'
Shrink you like a raisin
Set you out to dry
In the Texas sun

If the gods are willin'
I'll see your eyes afillin'
When you hear rhat mighty chainsaw
Go run run run

Hey... That would make my day
Hey... Ain't no running away
Hey... That would bring me joy
Hey... Such a bad bad boy

C'mon

I wanna throw you on the griddle
Make your wife a widdow
When you're dead and burried
I'll piss on your grave

Hey... That would make my day
Hey... Ain't no running away
Hey... That would bring me joy
Hey... Such a bad bad boy




Fri vers av The Fucking Easterbunny
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-08-04 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Fucking Easterbunny