Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Du behöver inte känna dig ensam" viskade jag... "Jag vet", svarade du lika lågt. "Men det gör jag ändå"


Det är inte bara dig det regnar på .

"I dreamed I was missing
You were so scared
But no one would listen
Cause no one else cared"

- Det är inte så.
Jag lovar.
Du är inte ensam,
aldrig.

*Tystnad*

- Se på mig,
ge mig din hand.

Jag tog hennes hand och tryckte den mot
mitt hjärta.

- Känner du?

Hon nickade.

- Det är du som bor där inne,
likaså bor jag inom dig.

*Vinden lekte med ett löv,
drog med sig det i sin dans*

- Förstår du,
du är aldrig ensam,
jag är hos dig alltid,
där inne,
sa jag och lade min hand på hennes bultande hjärta.

"After my dreaming
I woke with this fear
What am I leaving
When I'm done here"





Fri vers av mr cloud
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 16:39



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Jättefin, också sorglig på något sätt.
Du är jätteduktig<3

Många Kramar
Johanna
2008-08-05

  julia.s
åh, så jättefint.
jag fullkomligt älskar titeln.
2008-08-04

  Blåbäret
så skön blandning...av språk och tankar och händelser...vilken talang du är!
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

mr cloud