Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag på hemmet

Trots alla mina krämpor
jag har fått på livets höst,
Än brinner det en låga,
så stark uti mitt bröst
Då alla mina manliga
kamrater helst vill sova,
går jag och raggar tanter
likt en åldrad Casanova

Min syn har blivit kass,
så alla tanterna är fagra
Och skulle kroppen strejka
kan man alltid ta Viagra
Jag bjuder med mig Ann-Britt
in på rummet för en sväng
Där kan vi ha det roligt
med en höj- och sänkbar säng

För att undvika att någon
otäck bitolycka händer,
under förspelet hon gapar
och tar vant ut sina tänder
Att hennes kropp har börjat slappa
kan väl vem som helst förstå,
därför ber jag henne snällt att
lämna stödstrumporna på
Vi gör samma sak imorgon,
då vi glömt vad som har hänt,
Det finns fördelar med livet
för en gammal och dement!
__________________




Fri vers av Klumpmeister
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-04 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klumpmeister
Klumpmeister