Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Augustikväll och det stormar....


Inomhus - Utomhus

Det är måndag
kväll i augusti
och inomhus
jag tänder
ett värmeljus...

utomhus
märker man
augustimörkret....

inomhus
sitter jag
i min fåtölj
med penna,
och papper
för att skriva
diktens ord....

utomhus
regnar det....

inomhus
börjar man
ana hur
lamporna åter
igen tänds
i våra fönster....

utomhus kan
man ana
hösten fast
det sensommar
är....

inomhus jag
njuter av att
få vara då
vinden utomhus
viner....

080804




Fri vers av sajo
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-04 22:00



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt att få ha det varmt och skönt inne
när det stormar och blåser ute.
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Det är en skön känsla.
2008-08-05

  genni VIP
Älskar hösten, så mörkret, regnet och värmeljus är inte fel
2008-08-04

  Fånga dagen
mysig dikt
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo