Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur argumentera med FUNDAMENTALISTER??? Öhhh...

 

Hur argumenterar man med fundamentalister???

Utan att hamna i deras mentala klister???


Grötmyndiga religiösa infantilister gör mej så bister.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-04 22:58



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Michaela

En fundamentalist kanske är en människa som inte har kontakt med de sanna "fundamenten" inom sej.....?
2008-08-20

  Johan Bergstjärna VIP
Lena

Det kanske är ANDRAS röster de bara lyssnar till...?
2008-08-20

  VITRIOL
*Ler* Ja, själv har jag gett upp.
2008-08-11

  Lena Krantz VIP
Det kan man inte, de är inte ödmjuka nog att lyssna mer än till sin egen röst...
2008-08-06

  Michaela Dutius
Fundamentalist låter väldigt illa- men din dikt fick mig att smaka på ordet och söka dess rot och då hamnar jag på fundament- det låter bättre.
Väl poetat!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP