Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kändes det igår då jag från min semester kom tillbaka....


Ny vecka

Söndag kväll
och jag som
arbetstränar
har haft en
veckas semester....

skönt....

Måndag morgon
och ny vecka
det är, förkyld
och rosfebern
sitter i....

plötsligt har
jag en underlig
känsla i kroppen
jag kommer inte
ihåg någonting
av allt jag
lärt mig.....

jag sätter mig
i min lilla röda
bil för att åka
till stan....

där jag är
och arbetstränar
möts jag av
en stor

varm kram
och orden
du är efterlängtad....

det visar sig
till slut att
jag ändå
minns det jag
lärt mig....

när lunchdags
närmar sig
går min färd
åter igen hem
och det
känns skönt
att hemma
få vila ut....

080804




Fri vers av sajo
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-05 07:33



Bookmark and Share


  Maria T
Lycka till med din arbetsträning.
Skönt att vara efterlängtad.
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Skönt med en kram!
2008-08-05

  anits VIP
Vad härligt det måste vara
att komma tillbaka från
semestern och vara efterlängtad
och välkomnas med en kram
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo