Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkespråk VI

När du räknat klockans slag,
har tiden redan förrunnit.




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-05 11:28

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
Det beror väl på hur man väljer att se på tiden. Man måste väl inte se på tiden som något som går ifrån en? Är det inte lika rätt att se på tiden som något som kommer till en? I så fall är ju varje timma en ny gåva och när du räknat klockans slag återstår ju nästan hela denna nya timma som är ett hav av de oändliga möjligheter som är givna till de ytterst få som fått gåvan att existera.
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP