Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från natt till dag


med tre hugg i hjärtat
ser saker o ting inte lika klara ut som inatt




Fri vers av goggi
Läst 309 gånger
Publicerad 2008-08-05 13:01



Bookmark and Share


  ettjag
aj!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

goggi