Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en byrålåda något år många texter varit....


Då man bestämt sig

Efter att ha
skrivit texter
ett längre
tag men ofta
lagt dom
i byrålådan....

så öppnades
byrålådan en
dag och jag
mina texter
fann....

på hallgolvet
blev jag sittande
för att dessa
alster läsa...

många av dessa
har till slut hamnat
här på denna
underbara sida...

efter att ha
funderat ett
tag så vill
jag prova
att ge ut
min alldeles
egna bok...

Då man bestämt
sig....

lite foton den
innehåller tillsammans
med några av
mina dikter....

många timmar
har jag lagt ned,
men då jag skjukskriven
är och håller på
med arbetsträning
så har detta arbete
med att skriva
ett manus
sporrat mig...

jag tror inte
att det är
sant att mina
alster ska
bli till en bok....

men så är
det....

Då man
bestämt sig....

080805




Fri vers av sajo
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-05 15:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varje resa börjar med ett steg.
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo