Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I söndags på väg hem vi denna såg.....


Regnbågen

Solen lyser
och molnen är
mörka men så
ser jag regnbågens
vackra framtoning....

regnbågen får
mig att tänka
på ett barnprogram
som hette boktipset
och där det presenterades
böcker för barn....

en sådan klar
regnbåge det är,
jag ser vart
den börjar och
slutar, det sägs
ju att
vid regnbågens
slut ska en
skatt finnas...

jag har redan
funnit min skatt
som är min
älskade vän....

080805




Fri vers av sajo
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-05 16:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och den roliga trudelutten som utgjorde programmets signaturmelodi...

Regnbågen är också ett förbundstecken.
Gud lovade Noa att ingen mer syndaflod skulle komma över jorden och satte regnbågen som ett förbundstecken i skyn.
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo