Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tal...siffror....


Tusen

T* änker genast på....

U* råldrig....

S* iffra....

E* tt...

N* aturligt....


M och när någon blir glad sägs
det tusen tack.

080805




Fri vers av sajo
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-05 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo