Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla är stark nog att döda

En känsla är stark nog att döda.
Man måste inte blivit fysiskt misshandlad för att det ska vara allvarligt.
En känsla är stark nog att döda.
Att någon rubbar ens psykiska hälsa är minst lika farligt som att rubba den fysiska.
En känsla är stark nog att döda.
Man måste inte få stora panikattacker för att man ska ha ett allvarligt problem.
En känsla är stark nog att döda.
Att oron, tankarna, och det som är psykiskt jobbigt, kanske inte syns utåt, men det betyder inte att det problemet är mindre än det som syns.
En känsla är stark nog att döda.
Problem som är stora måste inte alltid lysa igenom.




Övriga genrer av Tricia Johansson
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-06 12:31



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Bra text mycket viktigt
Så är det en känsla kan nästan döda en ångesten kallar jag den
eller det inre obehaget som påverkar hela ens existens och varande

mvh Anna-Karin
2008-09-02

  Dontlove
Det är så sant som su skriver.
Bra skrivet :)
2008-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Mark David Chapman bevisar att det du skriver är alldeles riktigt, P.
2008-08-06

  Carola Zettergren
Viktiga och sanna ord,något människor i denna tid(när stressen och kraven styr till och med barnens liv)måste lära sig att både se och förstå....självmordsstatisken bland unga flickor har ökat dramatiskt....
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson