Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens spegel

Som en solstråle dök du upp från det tomma intet.
Du trotsade det eviga mörkret och lyste upp min tillvaro,
du gav hopp och värmde mitt hjärta.

Ingen plats på denna gjord kunde hindra mig från att se dig.
Ditt leende reflekterades som en spegel på det blanka havet.

Vad skulle jag göra utan min måne

Se illustrerad bild:
http://archive1.pixbox.se/arkivet/synligt_24/19870000-19879999/640x480/19873469.jpg?0




Fri vers av Serdar
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-06 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Serdar
Serdar