Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörka kvällar men det är ännu sensommartid och solen tittar fram....


Augusti

A* ugustus romersk kejsare denna månad
har namnet efter....

U* nder månens sken....

G* ryning med dansande dimslöjor
över bondens åkrar....

U* tekvällar på upplyst balkong eller
altan...

S* ensommartid vi ännu njuter utav
trots att skolan snart börjar och
semestern är slut....

T* estar, hallon, blåbär, svarta vinbär
i min mun och mycket mer som
smakar så gott i augustis tid....

I* ntar min plats vid en lugn strand
och hör vattnet som finns runt
omkring....

det är för mig A*U*G*U*S*T*I

080806




Fri vers av sajo
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-06 17:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte min favoritmånad, men det var en snitsig och fin dikt du skrivit.
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo