Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det vara och kännas....


Fyra årstider

I luften har det
äntligen blivit
vår....
knoppar växer
sig stora för
att snart så
vackert i blomning
de står...

tar allergimedicin
och försöker att
njuta varje sekund
av denna vackra
vårens stund....

svenska flaggans
dag, gå på
en sommaräng
och olika
aktiviteter eller
bara njuta med
en avkopplande
bok vid en solvarm
strand, i sjön
kanske ett dopp...
det är då det
är sommar
i min kropp....

tänk så fort
det ändå går...
man syltar och
saftar, färgade
löv i luften
virvlar runt
och skogsmyren
ligger redo
för årets älgjakt,
det är då det
är tröst....
men ha tröst...

för brittsommaren
finns och gör
att man ofta
går ut....
och njuter av
höstens sol som
ännu inte tagit
slut....

snart vilar
vår natur
under ett
täcke av snö...
där det i
jorden finns
ett blivande
blomsterfrö....


080806




Fri vers av sajo
Läst 184 gånger
Publicerad 2008-08-06 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo