Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu blommar den så vackert....


Kärleksört

Kärleksört...

undrar varför

du heter så...

för att man

av dig

känner kärlek

på stört....

Kärleksört...

av dig får

man en "flört"....

Kärleksört...

du blommar

nu så vackert

och tänk vad

mycket om

dig jag hört....

Kärleksört....

ut i naturen

har du nu mig

fört....

Kärleksört...

du blommar

nu för både

dig och mig....

080806




Fri vers av sajo
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-06 21:09



Bookmark and Share


  Annmargreta
Mycket vackert skrivet, kärleksörten är också vacker!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo