Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det ibland vara....


Kommentar

Häromdagen var
jag hos frisören
och efteråt känner
jag mig så nöjd....

på min arbetsträning
möts jag av
en kommentar
morgonen därpå
vad fin du
är i håret....

en kommentar
kan ibland vara
det här har du
gjort bra....

när man gjort
en text och
någon läst
den så ser
man plötsligt
en kommentar
har kommit
dit....

en kommentar
som man blir
så glad av...

åter igen har
du lyckats...

eller...

vilken fin bild...

eller...

du beskriver så
fint med dina
ord....

jag är med
på en fotosida
där de bedömer
fotografier och
där kan det stå....

en kommentar
du har lyckats
bra med kompositionen
men jobba mer
med ljuset....

för min del
får man en kommentar
så vet man att
det gått hem
hos läsaren, eller
den som iakttar
bilden...

080807




Fri vers av sajo
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-07 07:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det kan rädda dagen.
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo