Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUGUSTIFRUKT

himlavalv och molnmassiv
dag för dag som blir ett liv
från min egen viadukt
skådar jag augustifrukt
den är syrlig, bittersöt
den som någon annan njöt
någon mörk augustinatt
när det hade rullats hatt
staden sjuder utav fest
högljutt ljuder min protest
vitaminbrist plågar mig
fruktens åsyn drogar mig

LARZ GUSTAFSSON

6/8 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-07 09:27



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Åh vad fint skrivet!*applåd*
2008-08-07

  Elaine.S VIP
"dag för dag som blir ett liv" och alla fyller livet på olika sätt och en del blir man bara betraktare av...
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP