Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från mitt köksfönster tidig morgon det är.....


Regntung himmel

Natten har
varit tung....

andningen
och mina
leder gör
så ont
det är tungt...

morgonen
är tidig,
jag går ut
i köket
och ser mot
en regntung
himmel....

jag gör
min frukost
och läser
nyheter från
tidningen som
ligger framför
mig på bordet....

jag gör mig
iordning för
att åka in
till min
arbetsträning
och regntunga
moln syns
ännu....

då jag
kommer ut
till min bil
så känner
jag dropparna
som kommer
från den
regntunga
skyn....

när jag
till staden
kommer och
min parkering
så känns stegen
tunga....

det är den
regntunga
himmeln som
gör att
mina fotleder
känns tunga....

men trots
denna regntunga
himmel så skiner
inom mig ändå
en sol....

080807




Fri vers av sajo
Läst 202 gånger
Publicerad 2008-08-07 13:31



Bookmark and Share


  genni VIP
bra att det vackra kommer fram trots allt
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo