Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen frågor

Vad gick fel? Du fanns ju där från början eller är det bara vad jag vill tro? Nej jag är helt säker på att du fanns vid vår sida, stöttade oss. Vad hände? Vem gjorde vad? Vem ska jag vara arg på för att jag inte längre har dig här hos mig? Det känns som du sakta suddas ut.. Vem kan berätta hur allt gick till? Du var ju så underbar och det är så länge sen jag träffade dig. Var det sjukdom? Beroende? En realation, någon person? Vad hände? Tänk om jag en dag kunde få reda på svaren till mina frågor.




Övriga genrer av Cindy
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cindy